Lemmikin hyvinvointipalvelut

ONKO SINUN HANKALA KULJETTAA LEMMIKKIÄSI?

 TARVITSEEKO LEMMIKKISI HOITOA KOTONA TAI TARVITSETKO ITSE APUA SEN HOITOON?


Tulen kotiisi Pertunmaalla hoitamaan lemmikkisi, jos et itse pysty lemmikkiäsi kuljettamaan, tai jos hoitaminen on ollut haasteellista ja aikaisemmin olisitte joutuneet käymään eläinlääkärissä esimerkiksi kynsien leikkuussa tai korvien putsauksessa. Otan huomioon lemmikkisi erityistarpeet, myös vanhuuden ja mahdolliset kivut sekä pelon ja aijemmat huonot kokemukset tai tottumattomuuden hoito toimenpiteisiin. Hoidan lemmikkisi rauhassa enkä kiirehdi vaan käytän hoito toimenpiteisiin lemmikkisi vaatiman ajan ja teen siitä lemmikillesi mahdollisimman mukavan. Voin avustaa tarvittaessa myös lemmikkisi eläinlääkärikäynneissä.

Otan vastaan sinut ja lemmikkisi myös Onnen Taiston tiloissa sovittaessa ajanvarauksella!

Hevospalvelut

KAIPAATKO APUA TALLISSASI?

Tarvitsetko apua karsinoiden siivouksessa tai heinien jakamisessa kun olet itse töissä tai sairastunut?

Tuntuuko ettei aika riitä kaikkeen ja haluaisit itse ottaa joskus rennosti tai omaa aikaa harrastaa?

Minä autan sinua, siivoan karsinat sinulle kun haluat pitää vapaata, annan hevosille heinät kun olet töissä tai jos sairastut ja tarvitset apua hevosten hoitoon. 

Kaupan-alan palvelut:

Tarvitsetko tuuraajaa kauppaasi? Sairastuiko työntekijäsi eikä sinulla ole sijaista? 

Kauppa pitää saada pidettyä auki ja tarvitset pikaisesti työntekijän sairastuneen tilalle! 

Tarvitsetko loman ajaksi työntekijän josta ei tule ylimääräisiä kustannuksia? 


Minä tuuraan niin kaupassa kuin muuallakin, annat vain ohjeistuksen niin kauppasi pyörii taas normaalisti äkillisestä vakituisen työntekijän poissaolosta tai loma-ajasta huolimatta.

Asiakkaasi saa palvelua ja kaupankäynti pyörii. Voit olla huoleton, koska minulla on kaupan alalta pitkä ja monipuolinen työkokemus myynnin ja asiakaspalvelun osalta.

Myynnin edistämisen palvelut:

Pitääkö esillepanojasi päivittää tai tarvitsetko kampanja hyllyjen tekijää tai kausituoteiden esillelaittajaa?

Eikö aika riitä pitämään myymälää siistinä ja keskittymään ajankohtaisten tuotteiden esillepanoihin tai kampanja alueiden tekoon, tarvitseeko hyllysi päivitystä?

Näyteikkunoiden somistukset ja tuote-esittelyt sekä menekinedistäminen.

Minulla on visualistin osaaminen ja ammattitaito, olen opiskellut liiketoiminnan ammattitutkinnon osasta myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalta "tilan ja esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus". 

Monipuolisissa työtehtävissäni kaupan alalla olen tehnyt paljon esillepano työtä ja ollut vastuussa myynti tavoitteista sekä kampanjoiden onnistumisista.